INGREDIENTE

3 linguri cu varf de orez brun
300 ml lapte
1/4 pastaie de vanilie sau pudra de vanilie (optional)
2 lingurite PASTA DE CURMALE
2 lingurite fulgi de cocos
1 lingutita carob
1 lingurita pesmet

 

MOD DE PREPARARE

Am lasat la hidratat orezul aproximtiv 5 ore.

L-am fiert in lapte impreuna cu vanilia aproximativ 25 minute.

Era inca foarte zemos.
L-am lasat la umflat 15 minute cu capacul pus.

Mai avea 1/4 din cantitatea de lapte.

L-am amestecat cu pasta de curmale si l-am bagat la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana a scazut, dar nu s-a intarit.
L-am scos si amestecat.
L-am lasat 5 minute, si apoi pe o plansa ( farfurioara puteti folosi) am format 8 gramajoare precum galustele si le-am lasat sa se mai raceasca.

Am amestecat carobul cu pesmetul.

Am modelat mingiutele si am dat jumatate prin acest amestec si jumatate prin fulgi de cocos.

Puteti opta si pentru migdale, nuci,mac, susan etc.

Pofta buna!