INGREDIENTE

*am masurat cu o cana de 200mL
O cana faina integrala de grau
¾ cana fulgi de ovaz (dimensiune mica)
1/3 cana miez de nuca
1 lingurita praf de copt bio
2 banane potrivite
1 mar potrivit
½ cana lapte de migdale (sau alt lapte vegetal sau de vaca)
1 lingura seminte de in + 3 linguri apa
1 lingurita pudra de vanilie (optional)

MOD DE PREPARARE

Punem lingura de seminte de in in cele 3 linguri de apa si lasam minimum 5 minute pana devine groasa compozitia.

Bananele si marul le mixam la blender impreuna cu laptele de migdale.

Amestecam ingredientele uscate, iar peste ele turnam semintele de in si restul ingredientelor umede. Amestecam bine cu o spatula.

Punem compozitie in forme de briose si coacem in cuptorul preincalzit la 170 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 40-45 de minute.

Briosele raman putin umede in interior.

Pofta buna la gustare sanatoasa!