Pentru ca am avut cartof dulce copt din ziua precedenta si o jumatate de banana ramasa de la gustare am zis sa fac rapid o budinca simpla.

INGREDIENTE (o portie)

2 linguri cous cous din grau dur
1/2 banana
1/2 cartof dulce potrivit
1 lingura carob
40 ml lapte de vaca 3.5% grasime sau lapte vegetal
unt pentru uns sau ulei de cocos

MOD DE PREPARARE

Am fiert apa si am pus peste cous cous (raport 1:2). Am acoperit vasul si am lasat sa se umfle 15 minute.

Cartoful dulce copt l-am pasat impreuna cu banana. Cartoful dulce se poate gati si la abur.

Am adaugat laptele si carobul si am amestecat.

Dupa ce s-a umflat couscous ul l-am incorporatin compozitie. Am uns cu unt un vas mic ceramic si am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.

Succes garantat! 🙂

Pofta buna!