Suntem încă sub impresia recentelor vizite din partea minunatelor personaje Minimax! Biscuiții celor 7 pitici, a căror rețetă foarte apreciată am conceput-o cu ajutorul neprețuit al celor 7 pitici, au fost degustați deja de sute si mii de copii și așteaptă să fie descoperiți și savurați de multi alții! Budinca Regelui Julien, dintr-un omagiu adus împreună distracției, este pe cale să devină budinca preferată a tuturor!

Avem încă și mai mari emoții și așteptăm cu nerăbdare să câștigăm unul din premiile minunate pe care le-a pus în joc Minimax în “Concursul cu eroii animați preferați”. Ne-am distrat cu mic cu mare în aplicația de pe pagina Facebook Minimax și am intrat în pielea personajelor Minimax și sperăm să câștigăm fie petrecerea fabuloasă, fie seturile “Barbie Dreamtopia”, fie pe cele de nisip kinetic, fie cărțile cu CD “Motanul Încălțat”.
Daca nu ați incercat și voi, o mai puteți face până pe 15 iunie! Mult succes!

Vă invit cu drag sa o faceți și nu doar astăzi ci in fiecare zi, și o puteți face fie schimbând în mod sănătos canalul TV pe Minimax fie gătind sănătos cu rețete Minimax!

Este o recomandare făcută cu toată responsabilitatea, pentru că împărtășim din plin cu Minimax o grijă deosebită pentru copiii noștri. Și acesta este lucrul ce o caracterizează cel mai bine pe mămica Flaveur! Este un lucru pe care îl apreciem foarte mult, fie că se referă la o alimentație sănatoasă pentru copiii noștri, fie că se referă la orice domeniu ce ține de educația și sănătatea copiilor nostri.
Și pentru că împărtășim din plin această grijă, vă recomandăm cu toată increderea Minimax, primul canal educativ pentru copii din România, care promovează, cu o grijă deosebită pentru copii, desene pacifiste, non-violente și cu o componentă educațională puternică.

Un copil educat de mic să aleagă sănătos este mult mai probabil să aleagă sănătos și ca adult. Un copil obișnuit sa mănânce sănătos va mânca sănătos și când va deveni adult. Un copil care urmărește desene pacifiste și non-violente va fi mult mai deschis să acționeze cu bunăvoie, cu dragoste și compasiune.

Doar un exercițiu! Să realizăm măcar doar câtă bucurie și amintiri ne trezesc nouă adulților aceste desene animate Minimax și ne va fi mult mai simplu să înțelegem de ce le iubesc copiii noștri atât de mult.
Poate părea doar un loc, un canal TV, dar pentru copiii noștri este un univers magic!
Un loc în care ei se pot delecta cu aventurile personajelor preferate, cu peripețiile motanului din Shrek prin orășelul magic sau cu petrecerile celui mai haios, aiurit și cool rege din Madagascar. „Peripețiile Motanului Încălțat” și „Trăiască Regele Julien” sunt producții Dreamworks care au in centru personaje extrem de iubite din filme animate celebre și le puteți vedea numai la Minimax.
La fel numai la Minimax, putem redescoperi alături de copii, povestea preferată a Albei-ca-Zăpada urmărind ”Eu și cei șapte pitici” sau tărâmul magic Dreamtopia și aventurile faimoaselor surori din ”Barbie Dreamtopia”.

Pentru că face toate acestea posibile pentru noi și pentru copiii noștri, Minimax este canalul preferat de desene animate! Pentru universul magic, pentru poveștile extraordinare, pentru personajele foarte iubite! Dar și pentru grija pentru copii care a facut posibilă chiar și rețetele minunate Minimax!