INGREDIENTE
50 g orez
1/4 cartof dulce ( mediu ca dimensiuni)
1 ceapa mica
putin patrunjel
1 lingurita de unt
MOD DE PREPARARE
Am fiert orezul.
Am razuit cartoful si ceapa si le-am pus intr-o tigaie cu untul si 5 linguri de apa.
Am lasat la foc mic, amestecand din cand in cand pana s-a gatit cartoful. La nevoie se mai adauga apa.
Am turnat orezul scurs si am mai lasat circa 5 minute, amestecand continuu.
Am presarat patrunjelul verde tocat fin.
Pofta buna!
Pentru bebe 6 luni jum…Dacă fierb orezul și cartoful ,apoi blenduiesc și pun o lg de ulei de măsline? E ok?
Buna Daniela,
Orezul se recomanda dupa 8 luni, cand se introduc cerealele si pseudocerealele la masa nr 3, cea de seara.
Nu as oferi aceasta combinatie atat de devreme.
Incearca sa ii oferi un piure de cartof dulce, fiert cu praz si radacina de patrunjel si sa adaugi 1 lingurita de ulei de masline. Succes!
Buna! Pot da aceasta reteta unui bebe de 9 luni si 2 saptamani?
desigur!