Pentru cina va invit sa pregatim impreuna o reteta noua si savuroasa de cartofi cu sos de broccoli!
Folosim desigur piureul nou de broccoli de la Edenia, cu care puteti gati mai rapid aceasta reteta!
Broccoli fiert, pasat si congelat in forma de peleti, este usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE (1-2 portii)
250g cartofi (cantariti fara coaja)
200g piure de broccoli de la Edenia
2 linguri parmezan ras (sau branza de casa/vaci pentru bebelusii mai mici de 1 an)
2-3 catei usturoi

MOD DE PREPARARE
Cartofii curatati de coaja ii taiem cubulete si ii gatim la abur impreuna cu usturoiul pentru 20 de minute.
Peletii de piure ii punem intr-o craticioara la foc.
Dupa ce s-au decongelat, adaugam branza si usturoiul pasat si amestecam.
Punem cartofii peste sos, amestecam si servim o cina delicioasa!
De asemenea poate fi o garnitura excelenta pentru o friptura la cuptor.
Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).
Piureurile de legume sunt disponibile in 6 sortimente (mazare, telina, morcovi, cartof dulce, broccoli si dovleac) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.
Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.
Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!
Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!