Vă invit începând de astăzi să descoperim ouăle ecologice Eggcellent și să le folosim în rețetele Flaveur pentru a obține preparate savuroase și deopotrivă sănătoase!
Ouăle pe care ni le propune Eggcellent sunt unele certificate ecologic, cu un gust delicios și cu valoare nutrițională mare, de la găini crescute fără antibiotice și fără stres.
Pentru cina de diseară, vă propun o prima rețetă, împreună cu Eggcellent, de cartofi gratinați cu ouă fierte și iaurt, cu care sa ne încântăm întreaga familie!
Am folosit desigur ouăle ecologice Eggcellent în această rețetă și vă recomand să faceți la fel și o să aveți gata o cină sănatoasă și foarte gustoasă!
Ouăle Eggcellent sunt ouă ecologice, sănătoase, cu o valoare nutritivă excelentă, provenite de la găini hrănite exclusiv cu furaje ecologice, după o rețetă echilibrată, care le asigură sănătatea şi imunitatea, fără adaos de pesticide, conservanți, aditivi, hormoni sau organisme modificate genetic.

INGREDIENTE (4-5 porții)
5 cartofi medii
6 ouă Eggcellent
450g iaurt (cu 2%, 3% sau 10% grăsime)
180g cașcaval ras (sau mozzarella fresca / caș pentru bebelușii mai mici de 1 an)
Unt pentru uns vasul ceramic
Puțină boia dulce de ardei

MOD DE PREPARARE


Fierbem ouăle timp de 10 minute contorizate din momentul în care apa dă în clocot.
Cartofii, curățați de coajă, îi gătim la abur întregi pentru 30 de minute, apoi îi tăiem felii de 1 cm.

Amestecăm iaurtul cu cașcavalul ras. Ungem cu unt un vas ceramic mediu (am folosit unul de 20x20cm) și punem, pe fundul vasului, jumătate din feliile de cartofi. Pe acestea le acoperim cu jumătate din iaurtul cu cașcavalul ras, iar deasupra punem 2 ouă tăiate felii.

Deasupra ouălor punem iar un strat de cartofi și un strat de iaurt, iar deasupra finalizăm cu cele 4 ouă tăiate felii.
Presărăm deasupra puțină boia dulce de ardei și băgăm vasul în cuptor la 190 grade C căldură sus-jos fără ventilație pentru 30 de minute.
În ultimele 5 minute mutăm pe funcția sus-jos cu ventilație.

Gata o cină super delicioasă!
Cartofii îi vom păstra la frigider și îi putem consuma în maximum 3 zile. Îi putem reîncălzi la cuptor într-un vas ceramic.
Poftă mare!

La Eggcelent Bio Farm, găinile sunt crescute în libertate într-un mediu spaţios şi sigur, cu facilități echipate corespunzător și respectând cu rigurozitate toate cerințele certificării ecologice.
Ouăle ecologice Eggcellent provin ca atare de la găini care au acces la exterior și sunt capabile să aibă comportament natural, cum ar fi scormonirea și căutarea hranei, care sunt hrănite cu furaje organice și crescute într-un mediu natural fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau alte substanțe chimice.
Aceasta înseamnă că ouăle organice nu conțin reziduuri nocive și reprezintă o alegere mai sănătoasă pentru consumatori.

Ouăle Eggcellent sunt disponibile la caserolă de 10 ouă și la cofrag de 30 ouă!

Puteți găsi ouăle ecologice Eggcellent în hipermarketurile Carrefour sau le puteți comanda de pe aplicațiile Freshful si Bringo!

Puteți de asemenea comanda ouăle Eggcellent în mod direct de pe site-ul www.eggcellent.ro, dacă sunteți din Bucuresti sau Ilfov.
În acest caz livrarea este personală, direct de la fermă, în București și Ilfov, în: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale.
Livrarea se face în zilele de Miercuri și Sâmbătă, cu ouă proaspete, culese din ziua anterioară livrării!

Puteti alege si un abonament, pe care vi-l recomand cu mare drag, pentru a avea în permanență ouă proaspete în frigider!
Puteți alege frecvența de livrare și perioada pe care o doriți, iar abonamentul poate fi oricând pus pe pauză sau oprit, cu anunțare cu cel puțin 2 zile înainte de livrarea urmatoarei comenzi.

Eggcellent este o afacere de familie cu o experiență de peste 10 ani în producția de ouă ecologice de găină.
Folosind metode naturale și tradiționale, dar si respectând angajamentul față de păsări și mediul lor, Eggcellent ne oferă un produs de calitate cu certificare ecologică.
Misiunea Eggcellent este de a oferi clienților un produs local, natural și 100% organic! Și ca ouăle organice să ajungă pe cât mai multe mese, astfel incât lumea să poată simți gustul unui ou cu adevărat proaspăt!

Vă invit cu drag să descoperiți ouăle ecologice Eggcellent și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!