Astazi am pregatit o reteta noua si savuroasa de chec cu broccoli si cascaval si va invit cu drag sa o incercati pentru ca se gateste usor, iar checul va fi bine primit de cei mici!
Va recomand sa folositi broccoli de la Edenia pentru ca este perfect pentru un gatit rapid, in plus este disponibil pe tot parcursul anului si este 100% natural si fara conservanti.

Broccoli este o leguma uimitoare cu multe beneficii asupra organismului datorita substantelor nutritive pe care le contine.
Prin congelare buchetele de broccoli isi pastreaza culoarea intensa, verde, dar si savoarea si gustul deosebite. In plus, contribuie la portia zilnica de sanatate, datorita aportului important din vitaminele A si C.

INGREDIENTE
230g broccoli de la Edenia
200g faina alba de grau
1 lingurita praf de copt bio
3 oua
100g cascaval ras
120mL ulei de masline
1 lingurita curcuma

MOD DE PREPARARE
Fierbem broccoli pentru 6 minute, apoi il lasam la scurs pana ne ocupam de aluat.
Intr-un bol mixam ouale cu curcuma, uleiul si faina amestecata cu praful de copt.
Adaugam si cascavalul ras si amestecam cu o spatula.

Punem compozitia intr-o forma de chec, o nivelam iar deasupra infigem buchetelele de broccoli.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 40 de minute.

Lasam checul sa se raceasca in forma apoi il putem scoate si felia.
Checul va fi pastrat la frigider si va fi consumat in maximum 3 zile.
Pofta mare!

Va invit sa folositi cu incredere legumele Edenia in preparatele Flaveur!
Legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
In plus, fiind deja curatate si taiate, bifati si la capitolul economie de timp si rapiditate.
Se prepara in doar cateva minute si nu necesita decongelare!