INGREDIENTE
7 linguri pline faina alba de grau
3 oua
70mL ulei de masline
2 lingurite praf de copt bio
4 linguri pline de piure de dovleac placintar copt
1 lingura carob
*zahar optional sau in functie de preferinte
MOD DE PREPARARE
Mixam ouale cu zaharul, adaugam uleiul, praful de copt si faina.
Impartim compozitia in 2 parti egale. Una o mixam cu piureul de dovleac iar a doua cu lingura de carob (mai puneti 2 linguri de apa daca se face prea tare si nu puteti mixa).
Intr-o forma de chec punem 2 linguri din compozitia cu dovleac, peste ea 2 linguri din compozitia cu carob si tot asa alternam pana terminam toata compozitia.
Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 45 de minute sau pana trece testul scobitorii. In interior va ramane putin umed de la dovleac.
A iesit super delicios! Pofta buna!
A facut cineva acest chec cu faina integrala? Sotul meu nu a citit eticheta si a luat faina integrala☺
A fost un adevărat deliciu. Mulțumesc pt reteta foarte rapida si usoara de facut
Usor de facut si foarte delicios. Ai crede ca are zahar la cat de dulce e (eu nu am pus zahar).
Multumesc pentru reteta!
P.S. Si eu sunt curioasa daca merge facut cu faina integrala?
va multumesc mult pentru feedback! Nu merge cu faina integrala pentru ca nu va mai creste!
Buna. Pot inlocui oul cu banana? Este alergica cea mica
nu prea