Aveam 500 g de ficatei si oscilam intre a face un pate de casa sau ceva cu sos.
Nimic nu ma incanta.
Cu gandul la dulciuri am ajuns la ideea unui chec rapid cu ficatei.

INGREDIENTE

500 g ficatei
150 g iaurt ( sau un pahar de 140/160 gr)
2 linguri de faina
2 oua
2 linguri ulei de masline
1 legatura de marar
2 cepe medii
condimente pentru gust
putin unt pentru uns

MOD DE PREPARARE

Am dat intr-un clocot ficateii cu ceapa.

I-am spalat bine si i-am tocat marunt.

La fel am procedat si cu ceapa si mararul.

Am amestecat bine toate ingredientele si le-am pus intr-o forma unsa cu unt.

Am bagat checul (al meu sub forma de gulguf) la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pret de 45 minute.

Practic pana s-a rumenit si a trecut testul cu scobitoarea.

Pofta buna!

*Se poate servi la pranz alaturi de legume si salata!