Pornind de la BRIOSE FARA LAPTE SI UNT am creat acest preparat.

INGREDIENTE BRIOSA

2 oua
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
2 linguri de faina
2 linguri de ulei
1/4 pastaie de vanilie

INGREDIENTE EXTRA

2 linguri fulgi de cocos
150 gr mascarpone
2-3 linguri GEM DE CIRESE FARA ZAHAR
50 ml lapte

MOD DE PREPARARE

Pregatiti compozitia de briose conform indicatiilor de la reteta de briose.

Amestecati la final cu cele 2 linguri de cocos.

Puneti intr-o forma de 12-15 cm pe hartie de copt sau in 2 forme de 9-10 cm.

Coaceti conform instructiunilor.

Dupa ce scoateti din forma briosa mare insiropati-o cu lapte.

Mascarpone trebuie sa fie la temperatura camerei.

Amestecati aceasta branza cu gemul.

Crema obtinuta puneti peste acel „blat” insiropat.

Puteti decora cu fructe proaspete sau sa ungeti tot cu gem.

Pofta buna!