INGREDIENTE
150 g quinoa cu sfecla rosie
1 ou
2 catei de usturoi pisati
Marar verde tocat
O lingura de pesmet
1 lingura de susan pentru decor
MOD DE PREPARARE
Se amesteca toate ingredientele mai putin susanul si se formeaza chiftelute (bilute, etc.) peste care se presara susan si se coc in cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana se rumenesc!
Sunt delicioase!
Pofta buna!
Buna seara,imi spuneti, va rog,daca se mai poate folosi quinoa, in cazul in care a fost ținuta la hidratat aproximativ 24 de ore?si care ar fi termenul maxim?multumesc!
Da, se poate folosi. termen maxim- va fi germinata şi mirosul să fie ok.
Buna! Quinoa cu sfecla rosie este un produs anume sau e preparata intr-un anume fel? Multumesc!
este un preparat. Da te rog click pe cuvinte si vei fi redirectionata la reteta.
Multumesc frumos!