Va invit sa gatim astazi impreuna o ciorba de vacuta cu rosii, rapida si foarte gustoasa, pe care va propun sa o preparam cu amestecul pentru ciorba de vacuta de la Edenia!
Legumele din amestec au un continut bogat de vitamine si sunt o sursa importanta de fibre. legumele sunt taiate cuburi, astfel ca nu trebuie decat sa le punem la fiert, economisind foarte mult timp.
Amestecul pentru ciorba de vacuta contine cartofi, ceapa, morcovi, radacina telina, fasole verde, ardei rosu, rosii si pastarnac.
INGREDIENTE (4-5 portii)
250g carne de vita (am avut pulpa)
1 punga 450g legume pentru ciorba de vacuta de la Edenia
200g rosii pasate
O legatura patrunjel verde
O lingurita ierburi de Provence
O mana de fidea
MOD DE PREPARARE
Taiem carnea in cubulete si o punem la fiert intr-un litru de apa.
Inlaturam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba la foc mic pentru 40 de minute.
Dupa 40 de minute adaugam legumele pentru ciorba de vacuta direct congelate impreuna cu rosiile pasate, fideaua si ierburile de Provence.
Lasam sa fiarba pentru 8 minute din momentul in care apa da din nou in clocot.
Dupa ce am oprit focul adaugam patrunjelul verde tocat.
Putem pastra ciorba la frigider si o putem consuma in maximul 3 zile.
Pofta mare!
Folosesc amestecurile de legume de la Edenia pentru ca sunt disponibile pe tot parcursul anului si pentru ca sunt 100% natural si fara conservanti. Precum toate legumele congelate de la Edenia!
Toate legumele Edenia sunt congelate la doar cateva ore de la recoltare pentru a pastra cat mai bine nutrientii si ajung la consumator fara sa isi schimbe proprietatile.
Va recomand sa folositi cu incredere amestecurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!