INGREDIENTE (3-4 portii)

500g de ciuperci (am avut bureti de prun – puteti folosi si champignon)
o ceapa
usturoi verde partea alba
3 pahare mari cu lapte
4-5 linguri smantana grasa 20% grasime
1 legatura marar
1 lingura de faina
rozmarin , piper

MOD DE PREPARARE

Am tocat marunt si am fiert ceapa in putina apa la foc mic intr-un vas wok. In timpul asta am spalat bine ciupercile si le-am tocat feliute.

Am adaugat ciupercile, am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic. Am mai amestecat si cand s-a evaporat apa, am adaugat 2 pahare lapte, usturoiul si am lasat sa fiarba pana s-au patruns ciupercile.

Am diluat lingura de faina in paharul de lapte ramas si am adaugat amestecand usor. Am potrivit cu un praf de rozmarin macinat, piper si am adaugat smantana grasa si am mai lasat 2-3 minute.

Am servit cu marar verde tocat si mamaliga.

Un deliciu pentru toata familia! Ciupercile astea sunt foarte gustoase!

Pofta buna!