Eggcellent este o afacere de familie cu o experiență de peste 10 ani în producția de ouă ecologice de găină.

Folosind metode naturale și tradiționale, dar si respectând angajamentul față de păsări și mediul lor, Eggcellent ne oferă un produs de calitate cu certificare ecologică.

La Eggcelent Bio Farm, găinile sunt crescute în libertate într-un mediu spaţios şi sigur, cu facilități echipate corespunzător și respectând cu rigurozitate toate cerințele certificării ecologice.

Misiunea Eggcellent este de a oferi clienților un produs local, natural și 100% organic.

Eggcellent se adaptează în permanență cerințelor clienților și depune eforturi consistente ca ouăle organice să ajungă pe cât mai multe mese, astfel incât lumea să poată simți gustul unui ou cu adevărat proaspăt!

DESCOPERĂ OUĂLE EGGCELLENT

Ouă certificate ecologic​, cu un gust delicios și valoare nutrițională mare, de la găini crescute fără antibiotice și fără stress.

Când spargi un ou organic Eggcellent, poți fi sigur că primești toate lucrurile bune și niciunul dintre cele rele!

Ouăle Eggcellent sunt ouă ecologice, sănătoase, cu o valoare nutritivă excelentă, provenite de la găini hrănite exclusiv cu furaje ecologice, după o rețetă echilibrată, care le asigură sănătatea şi imunitatea, fără adaos de pesticide, conservanți, aditivi, hormoni sau organisme modificate genetic.

Ouăle ecologice Eggcellent provin de la găini care au acces la exterior și sunt capabile să aibă comportament natural, cum ar fi scormonirea și căutarea hranei, care sunt hrănite cu furaje organice și crescute într-un mediu natural fără utilizarea de antibiotice, hormoni sau alte substanțe chimice.

Aceasta înseamnă că ouăle organice nu conțin reziduuri nocive și reprezintă o alegere mai sănătoasă pentru consumatori.

Ouăle Eggcellent sunt disponibile în caserolă de 10 ouă și în cofraj de 30 ouă!

OUĂ ECOLOGICE 10 – CASEROLĂ 10 OUĂ

OUĂ ECOLOGICE 30 – COFRAJ 30 OUĂ

Puteți găsi ouăle ecologice Eggcellent în magazinele fizice Carrefour și pe aplicațiile Freshful si Bringo!

Puteți de asemenea comanda ouăle Eggcellent în mod direct de pe site-ul www.eggecellent.ro, dacă sunteți din Bucuresti sau Ilfov.

În acest caz livrarea este personală, direct de la fermă, în București și Ilfov, în: Voluntari, Chiajna, Dudu, Rosu, Otopeni, Tunari, Stefanestii De Jos, Corbeanca, Mogosoaia, Buftea, Buciumeni, Tamasi, Odaile, Dragomiresti-Deal, Dragomiresti-Vale.

Livrarea se face în zilele de Miercuri și Sâmbătă, cu ouă proaspete, culese din ziua anterioară livrării!

Puteți alege si un abonament pentru a avea în permanență ouă proaspete în frigider!

Puteți alege de asemenea frecvența de livrare și perioada pe care o doriți, iar abonamentul poate fi oricând pus pe pauză sau oprit, cu anunțare cu cel puțin 2 zile înainte de livrarea urmatoarei comenzi.

GĂTEȘTE REȚETELE EGGCELLENT

Vă invit cu drag să descoperiți ouăle ecologice Eggcellent și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!