INGREDIENTE (3-4 portii)
Fusilli aproximativ 200g – sau alte paste la alegere
250g mascarpone
3 linguri smantana min 12% grasime
2 oua
2 mere
1 lingurita rasa scortisoara Ceylon (sau dupa preferinte)
Unt pentru uns vasul
MOD DE PREPARARE
Am fiert pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi le-am dat printr-un jet de apa rece.
Am omogenizat mascarpone si smantana, apoi am adaugat ouale, batute initial separat , si scortisoara.
Am taiat merele cum se vede in imagine si am amestecat totul: fusilli, compozitie si mar, urmand sa pun in vasul uns.
Am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit, aprox 30 minute.
Rezultatul a fost unul extrem de aromat!
O bunătate!! Am avut azi la cină si a papat bubulina 90% din preparat. Restul am mâncat eu si asa, suntem 2 fete satule si multumite.