INGREDIENTE
3 oua
240g iaurt natur
O lingura zahar (sau in functie de preferinte)
170g faina alba de grau tip 000
2 lingurite praf de copt bio
125g afine
100g coacaze (sau tot afine)

MOD DE PREPARARE

Separam albusul de galbenus. Albusul il mixam pana obtinem o spuma tare.
Galbenusurile le mixam cu zaharul pentru aproximativ 3 minute pana obtinem o compozitie cremoasa asemenea unei maioneze. Adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt si mai mixam pana se omogenizeaza.

Integram si albsurile spuma amestecand usor cu o spatula de jos in sus.

Umplem ½ din formele de gogosi (sau alte forme de briose) iar deasupra punem afine si coacaze, infigandu-le usor in compozitie.

Coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 30 de minute.
Le lasam sa se raceasca putin in forma pentru ca sunt destul de moi cand sunt fierbinti, apoi le putem scoate.

Ies foarte pufoase si gustoase. Le pastram intr-o casoleta la frigider sau la temperatura camerei pentru 3-4 zile.
Pofta mare!