Vă invit să gătim astăzi împreună pentru cina celor mici o rețetă nouă, savuroasă și sănătoasă, de griș cu dulceață de căpșuni și pudră de afine!
Foarte ușor și rapid de preparat, ideală pentru mic dejun sau pentru cină, această rețetă va fi primită cu încântare!
Vă recomand cu drag să folosiți dulceața de căpșuni BIO Aromela de la Bio Arca, pentru că este absolut delicioasă! Este o dulceață fină, realizată din fructe ecologice și este îndulcită doar cu suc bio de mere si are un gust aparte.
Pudra BIO de afine de la Bio Arca pe care am folosit-o este realizată din fructe provenite și procesate în România și adaugă grișului aromă și culoare, dar și beneficii nutriționale.
Toate produsele Bio Arca provin din agricultură ecologică și sunt cultivate în conformitate cu standarde stricte, iar sub brandul Aromela sunt disponibile multe produse din fructe bio. O mină de aur pentru corp!

INGREDIENTE (o porție)
300mL lapte de vacă 3,5% grăsime (sau lapte vegetal sau apă în caz de APLV)
2 linguri griș (recomandat să fie integral)
1 lingură dulceață ecologică de căpșuni Aromela de la Bio Arca
1 linguriță pudră ecologică de afine Aromela de la Bio Arca
2 lingurițe migdale crude măcinate (sau nuci/caju)

MOD DE PREPARARE
Punem laptele la fiert și, în momentul în care începe să fiarbă, adăugăm grișul în ploaie, amestecând cu un tel.
Lăsăm să fiarbă la foc mic, amestecând încontinuu pentru 2-3 minute.
Când este gata, adăugăm restul ingredientelor și amestecăm sau putem pune dulceața deasupra, așa cum am procedat eu.

Un mic dejun sau o cină deliciosă și sănătoasă pentru cei mici!
Poftă mare!

AROMELA este o afacere de familie începută în 2014 pe meleagurile românești, a cărei poveste s-a născut dintr-un vis frumos.
Aromela nu este doar o plantație de plante și fructe ecologice, ci este și o pasiune din suflet, pentru oameni și natură.
O pasiune ce ne urmărește prin fiecare pas al procesului de producție, de la cultivarea și culegerea propriilor fructe, până la procesarea și ambalarea lor.
Astăzi, sub brandul Aromela există nenumărate produse din fructe bio!

Dulceață de căpșuni BIO
Dulceața este realizată din fructe ecologice din fermă și este îndulcită cu suc bio de mere.
Este o dulceață fină, în care gustul fructelor de căpșuni se combină cu cel al merelor.
Ca îndulcitor a fost adăugat sucul de mere, care îi adaugă o dulceață naturală.
Borcanul de dulceață are 212 grame.

Pudră BIO de afine
Fructele provin și sunt procesate în România, fiind un produs 100% românesc. Temperatura de uscare a fost menținută coborâtă pentru a păstra concentrația ridicată de nutrienți din acest fruct, inclusiv antioxidanți, fibre, vitamine și fitonutrienți.
Se poate amesteca cu miere și se obține o cremă miere cu pudră de afine delicioasă și care oferă energia necesară zi de zi.
Pudra este de o culoare grena spre violet și este ideală pentru utilizare în amestecuri uscate. Aceasta adaugă aromă, culoare și beneficii nutriționale prăjiturilor, cremelor, deserturilor, băuturilor și chiar și sosurilor sau înghețatei.

Proiectul Bio Arca a luat naştere pentru a promova fructele şi legumele din fermele locale, care se caracterizează printr-o înaltă calitate organoleptică şi nutriţională şi care, datorită trasabilităţii, asigură o transparenţă deplină în ceea ce priveşte originea şi metodele de producţie utilizate.
Scopul proiectului este promovarea cooperării între actorii local, in scopul comercializarii produselor agoalimentare prin intermediul lanțurilor scurte de aprovizionare, respectiv prin crearea unei piețe locale pentru produse pomicole, inclusiv promovarea acesteia.
În proiectul Bio Arca, produsele provin din agricultură ecologică și/sau din activitatea de cercetare și sunt cultivate în conformitate cu standarde stricte privind protecția mediului și utilizarea responsabilă a resurselor naturale.

Vă invit cu drag să descoperiți produsele Bio Arca și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!