INGREDIENTE
200 g carne de vita
O ceapa
1 morcov
1 pastarnac mic
1 patrunjel de radacina
250 g de bame (congelate am avut eu)
1 cartof alb
Bulion bebelusesc
Marar
MOD DE PREPARARE
In prima faza am pus la decongelat bamele intr-o strecuratoare in frigider. Cand au fost congelate au fost oparite in prealabil in apa cu bors (se poate si cu otet) sa nu mai fie lipicioase!
Intre timp am fiert carnea de vita (am schimbat apa pana nu a mai spumat) impreuna cu legumele fara bame si cartof.
Am tocat marunt carnea si legumele si am pus la fiert impreuna cu bamele (curatate cat am putut de seminte si taiate marunt) si cartoful taiat cubulete.
Cand au fost aproape fierte am adaugat bulionul bebelusesc si am fiert inca putin sa se imprumute gusturile.
La final am presarat marar deasupra!
Pofta buna!