INGREDIENTE
4 cartofi micuti
75 mL lapte
Un cub de unt
O pulpa de pui
2 frunze de fenicul
2 cepe verzi
Un patrunjel de radacina
Suc de rosii
Un ou
Marar verde
Cimbru verde
Seminte de canepa

MOD DE PREPARARE
Am fiert cartofii si i-am facut piure cu laptele si cubuletul de unt.
Am fiert carnea intr-o prima apa pana a spumat si apoi am schimbat-o adaugand alaturi de carne feniculul si patrunjelul iar spre final ceapa verde. Cand s-au racit putin le-am tocat si m adaugat un ou, marar si cimbru verde,  si 2 linguri suc de rosii.
Am pus intr-o tava unsa cu unt un strat de piure apoi un strat din umputura de mai sus si la final piure. Deasupra am adaugat suc de rosii cat sa acopere toata suprafata si seminte de canepa. Am copt la 180 de grade C pana s-a rumenit. Pofta buna!