Folosind o rețetă proprie, păstrată timp de două generații, Hutton – o prosperă afacere de familie din nord-vestul României – pune laolaltă ingredientele cele mai bune, tehnologia italiană de vârf, priceperea și calmul ardelenesc pentru a vă oferi paste făinoase cu un gust minunat.

La peste 30 de ani de la înființare, Hutton continuă să furnizeze câteva dintre cele mai bune produse de gen de pe piața romanească!

La confluența tradițiilor culinare din Ardeal, Hutton ne oferă paste făinoase într-o mare varietate de forme și compoziții.

Hutton este cel mai mare producător de paste cu capital integral românesc din Ardeal și se situează în prezent în top 3 al producătorilor de paste din România.

În prezent, produsele marca Hutton ajung în peste 30 de județe din România prin intermediul distribuitorilor-parteneri și, regional, în 7 dintre rețelele internaționale de magazine (Auchan, Carrefour, Cora, Profi, Remarkt, Selgros, Supeco).

Calitate stabilă, de peste 30 ani și un raport calitate-preț excelent!

DESCOPERĂ PASTELE HUTTON

Hutton produce paste făinoase de calitate din făinuri grifice de grâu și porumb, iar această calitatea derivă dintr-o selecție riguroasă a făinurilor folosite si din combinarea îndemânarii tradiționale a producătorilor de paste cu tehnologia modernă.

Hutton ne oferă o sortimentație deosebit de bogată (92 produse, 24 forme) ce pornește de la produsele fără ouă (de post) până la specialitățile cu 8 ouă la kilogramul de făină, așa-numitele „de nuntă”.

Pastele făinoase marca Hutton sunt realizate din ingrediente de calitate, atent selecționate, 100% naturale si au un gust tradițional, bogat, datorat în parte și conținutului ridicat de ou din compoziție.  Au un comportament bun la fierbere (nu lasă sedimente, nu se lipesc, nu se înmoaie excesiv) si au un timp scurt de fierbere (1-6 minute în funcție de sortiment).
Cu pastele Hutton poți prepara ieftin și rapid o mâncare sănătoasă, savuroasă, de care să fii pe deplin multumită și pentru care vei culege toate aprecierile, de fiecare dată! Sunt pastele tale de încredere, de fiecare zi dar și o alegere excelentă pentru ocaziile speciale din viața familiei tale!

RECOMANDĂM CU DRAG

Cuș-cuș paste scurte

Cuș-cuș paste scurte

Gramaj: 500g;
Ingrediente: Făină grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb). Poate conține urme de ouă.
Timp de fierbere: 6-8 min;
Număr porții per ambalaj: 6;
Valoare energetică: 1548 KJ/365 Kcal.

Spaghete

Spaghete

Gramaj: 400g
Ingrediente: Făină grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb). Poate conține urme de ouă.
Timp de fierbere: 6-8 min
Numar porții per ambalaj: 5
Valoare energetică: 1548 KJ/365 Kcal

Tăiței de nuntă fideluță

Tăiței de nuntă fideluță

Gramaj: 200g
Ingrediente: Făină grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb), 40% ouă
Timp de fierbire: 1-2 min
Numar porții per ambalaj: 6
Valoare energetică: 1679 KJ / 399 Kcal

Paste scurte scoici

Paste scurte scoici

Gramaj: 500g
Ingrediente: Făina grifică (din grâu comun, grâu dur și porumb). Poate conține urme de ouă.
Timp de fierbere: 6-8 min
Numar porții per ambalaj: 6
Valoare energetică: 1548 KJ / 365 Kcal

GĂTEȘTE REȚETELE HUTTON

Vă invit cu drag să descoperiți întregul portofoliu de paste Hutton și să le folosiți cu încredere în rețetele Flaveur!