INGREDIENTE
200 g penne mici (doua porții, una pentru mami și una pentru pitici)
1 sfecla rosie medie, am copt-o la cuptor in hartie de copt.
3 căței de usturoi
1 cub de unt
1 lingura buna cu smântâna grasa
MOD DE PREPARARE
Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Intr-o tigaie topim untul adăugăm usturoiul tăiat pe jumătate, sfecla (coaptă in prealabil) tăiată bucatele mici si putina apa, lasam pe foc câteva minute acoperit cu un capac.
Punem sfecla și smântâna in vasul blenderului vertical și blenduim pana obtinem o crema fina. Apoi amestecam crema obținută cu pastele fierte deja.
Aceasta crema poate fi servita și cu alta garnitura, orez, quinoa.
Noi am servit cu paste.
Pofta buna!
Bună seara,
Smantana o mai fierbeti in tigaie cu unul si sfecla?
Nu!
La blender adaugam si usturoiul ?
Cum doriti dvs!
Buna! Pot folosi iaurt de cocos in loc de smantana? Al meu bebe are intoleranta la lactoza
da