INGREDIENTE
Pentru perisoare:
2 pulpite de iepure
1 ou
O bucata mica de fenicul
O tija de apio
Un patrunjel de radacina
1/2 pastarnac mic
O ceapa uscata
Marar verde
Cimbru uscat (merge si verde in sezon)
2 linguri de smantana
O lingurita de faina

Pentru piure
3 cartofi
100 mL lapte
Un cub de unt
Un praf de nucsoara

MOD DE PREPARARE
Am fiert carnea cu toate legumele iar la final le-am tocat marunt. Am amestecat cu oul, o parte din marar si condimentele si am format perisoarele pe care le-am fiert in supa in care am fiert legumele si carnea. Spre final am adaugat smantana amestecata cu marar tocat si o lingurita de faina. Am fiert din acest moment inca 10 minute.
Pentru piure am fiert cartofii si la final am pus laptele, unt si nucsoara. In functie de marimea cartofilor cantitatea de lapte difera!
Pofta buna!