INGREDIENTE

2 cepe medii
200g orez pentru risotto
800ml apa (sau supa de pui sau legume)
300g ciuperci champignon congelate
100g branza cheddar
Un cubulet unt
2 linguri ulei de masline

MOD DE PREPARARE

Tocati marunt ceapa si o puneti la inabusit impreuna cu uleiul si ciupercile congelate. Ciupercile isi vor lasa foarte multa apa , mai adaugati doar daca este necesar.

Lasati aproximativ 10 minute pana ce se evapora toata apa, apoi adaugati orezul si aproximativ 200ml din cei 800.

Dupa ce orezul a absorbit apa, adaugati din nou 200ml si tot asa pana se termina cei 800ml si orezul este facut si cremos.

Deci trebuie sa absoarba apa, apoi mai adaugati alta. Trebuie sa amestecati des, ideal sa folositi o craticioara antiaderenta.

La sfarsit adaugati branza cheddar rasa si untul, amestecati pana se topeste branza si untul si luati de pe foc.

Pofta buna!