INGREDINTE
Pentru blat:
150g faina alba de grau tip 000 sau t45
150ml lapte de vaca 3.5% grasime
2 oua
1 lingurita praf de copt bio
2 linguri ulei de masline

Toppinguri- eu am pus pulpa de rosii, broccoli si ardei, ciuperci si branza cheddar.
Legumele trebuie gatite la abur sau fierte inainte.

MOD DE PREPARARE

Preparati blatul amestecand toate ingredientele cu un tel. Va rezulta o compozitie putin mai groasa decat cea de clatite.

Puneti la incins la foc mic o tigaie antiaderenta (diametrul de aproximativ 30cm). Turnati compozitia si lasati cateva minute pana se rumeneste putin, apoi o intoarceti ajutandu-va de o farfurie.

Adaugati toppingurile peste care puneti branza rasa, acoperiti cu un capac tigaia si lasati aproximativ 10 minute sau pana se topeste branza si blatul este bine rumenit dedesubt.

Pofta buna!

*Toppingurile pot fi inlocuite in functie de preferinte. Branza cheddar o puteti inlocui cu cascaval sau mozzarella si puteti pune si bucatele de carne fiarta.