INGREDIENTE

4 oua
1 lingura zahar (optional)
100g faina
1 lingura sirop de artar sau zahar brut (optional)
140g mango din compot+ cateva linguri de zeama pentru insiropat – sau mango proaspat + cateva linguri de zeama de portocale
2-3 linguri de mascarpone

MOD DE PREPARARE

Separati albusurile de galbenusuri. Bateti spuma albusurile impreuna cu lingurita de zahar.

Mixati galbenusurile cu zaharul sau siropul foarte bine, pana se topeste zaharul si se albeste compozitia, apoi incorporati si faina. Integrati si albusurile spuma, amestecand usor de jos in sus cu o spatula.

Puneti compozitia in forma de silicon speciala pentru rulada sau in tava pe hartie de copt. Nivelati foarte bine.

Bagati la cuptorul preincalzit la 180 de grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru 8 minute.
Scoateti tava din cuptor si imediat insiropati putin cu zeama de la compot pe ambele parti.

Rulati cu tot cu hartia de copt si lasati cateva minute.
Derulati rulada si o ungeti cu mascarpone, iar deasupra puneti bucatele de fruct.


Rulati din nou, de data aceasta fara hartia de copt.
Pofta buna!

*Puteti inlocui mango din compot cu fructe proaspete, de exemplu capsuni, iar zeama de compot pentru insiropat o puteti inlocui cu un sirop facut din apa cu zahar sau cu sirop de artar.
*Rulada mai poate fi umpluta cu NUTELLA DE CASA sau BUDINCA DE CIOCOLATA RAW sau chiar cu piure de fructe.

*Puteti folosi si compot din alte fructe: ananas, visine etc.