INGREDIENTE

carne de cocos sau de pui de țara
roșii tocate (cam un borcan). Eu am avut congelate si am pus si de la sticla.
câțiva ardei capia copți
o căpățâna de usturoi
cimbru
puțin ulei de măsline

MOD DE PREPARARE

Am înăbușit foarte bine carnea in apa cu puțin ulei de măsline. Când s-a înmuiat carnea și apa a scăzut aproape de tot, am pus roșiile și le-am lăsat și pe ele la înăbușit. Apoi am pus apa mai multă și am lăsat sa fiarbă bine. Am condimentat cu puțin cimbru. Când totul a fost fiert, am stins focul și am pus ardeii copți.

După 10 minute, am pus și usturoiul pisat și am mai presărat puțin cimbru.

Asta-i tot.

Cantitățile sunt in funcție de cât de multă doriți sa faceți. Eu am făcut aproape din toată carnea, mai puțin pieptul, pentru ca am mâncat toți .

Am servit cu mămăliga. Foarte buna!

Pofta buna!