Am pregatit pentru astazi o noua reteta cu gust divin! Este o sarlota de iaurt cu carob ce poate fi servita ca atare sau poate fi folosita in compozitia unor prajituri!

Am folosit desigur iaurtul Zuzu Divin pentru ca este un iaurt hranitor realizat din ingrediente naturale, cu o textura cremoasa si fina si cu un gust intens.

INGREDIENTE

2 iaurturi Zuzu Divin 10% grasime
200mL lapte Zuzu Bio
3 oua
2 linguri carob
2 linguri amidon de porumb (sau de cartofi)
o lingura zahar (optional sau in functie de preferinte)

MOD DE PREPARARE

Intr-un bol mixam laptele cu ouale, carobul, zaharul si amidonul. Punem compozitia intr-o craticioara la foc mic. In momentul in care incepe sa se incalzeasca vom amesteca incontinuu cu un tel pana se ingroasa.

Cand compozitia s-a ingrosat adaugam iaurturile Zuzu Divin si amestecam energic cu telul. Mai lasam pe foc aproximativ 1 minut amestecand continuu.

Luam de pe foc si lasam la racit la temperatura camerei. Daca dorim sa se intareasca mai mult atunci o vom baga si la frigider pentru cateva ore.

O putem servi cu fructe la micul dejun sau cu cereale. De asemenea, poate fi folosita ca si crema la torturi sau prajituri.

Pofta buna!

Zuzu Divin este noul iaurt natural in stil grecesc al Zuzu, brand-ul inovator al companiei Albalact. Este obtinut prin tehnologia ultrafiltrare introdusa in industria româneasca tot de brand-ul Zuzu, folosindu-se lapte de calitate, standardizat, ultrafiltrat, omogenizat si pasteurizat.
Zuzu Divin iaurt in stil grecesc a intrat pe piata in două sortimente albe – iaurt natural cu 2% grasime si iaurt natural cu 10% grasime si in 3 sortimente cu fructe – capsuni, caise si cirese.
Va invit cu drag sa folositi iaurtul Zuzu Divin in preparatele Flaveur!