Supa crema de morcovi pe care v-o propun astazi este absolut delicioasa si cei mici o vor savura cu siguranta!
Usor si rapid de preparat cu noul piure de morcovi de la Edenia, pe care vi-l recomand cu drag!
Morcovii fierti, pasati si congelati in forma de peleti, sunt usor de folosit in orice reteta in doar cateva minute si nu se decongeleaza inainte de preparare!

INGREDIENTE
150g piure de morcovi de la Edenia
30g piure de telina de la Edenia
1 ceapa rosie
3 catei usturoi
1 ardei gras rosu
500mL apa
2 linguri ulei de masline
Patrunjel

MOD DE PREPARARE
Taiem ceapa si ardeiul in cuburi si impreuna cu usturoiul le punem la fiert in cei 500mL apa, la foc mic pentru 20 de minute.

Dupa 20 de minute, adaugam peletii de piure de morcovi si telina si uleiul de masline si amestecam pana se dezgheata peletii.

Pasam cu blenderul vertical pana obtinem o crema fina.

Servim cu patrunjel proaspat o delicioasa supa crema!

Pofta mare!

Piureurile Edenia contin 100% legume naturale, sortate, curatate, spalate, prefierte, pasate si congelate in forma de peleti. Nu sunt modificate genetic!
Sunt ideale pentru ca se pregatesc cu usurinta si fara pierderi si rezultatul poate fi un piure rapid (fara adaos de apa) sau o supa crema (cu adaos de apa).

Piureurile de legume sunt disponibile in 4 sortimente (mazare, telina, morcovi si cartof dulce) si se gasesc deja in supermarket-urile fizice si online.

Legumele sunt pasate si congelate in forma de peleti imediat dupa recoltare, pastrand astfel intacte vitaminele si substantele nutritive.

Peletii Edenia se pot folosi usor in orice reteta, se gatesc rapid si sunt disponibili tot anul!

Va invit sa folositi cu incredere piureurile de legume Edenia in preparatele Flaveur!