INGREDIENTE

Aluat:

100g unt

200g faina

5 linguri apa

 

Umplutura:

3 oua

300g ciuperci

marar

3 linguri rase smantana

 

MOD DE PREPARARE

Am amestecat untul cu faina pana am obtinut firimituri, apoi am adaugat apa si am framantat pana am obtinut un aluta omogen. Am invelit aluatul in folie alimentara si l-am bagat la frigider pentru o ora.

Am taiat ciupercile si le-am pus la inabusit in zeama proprie. Am tinut pe foc pana a scazut toata apa.

Am intins o foaie de aluat si am transferat-o in tava de tarta.

Am intepat cu furculita din loc in loc si am bagat la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-a rumenit usor.

Am amestecat ouale cu smantana, mararul si ciupercile, am pus umplutura peste aluat si am bagat din nou la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pentru aproximativ 35 de minute. Trebuie sa se rumeneasca frumos deasupra.

Pofta buna!