INGREDIENTE

O varza micuta
O bucata de muschiulet de porc vietnamez
Orez (raportat la gramajul carnii…se pun 100 g orez la 1 kg de carne)
Un morcov
Un pastarnac mic
O ceapa
Cateva linguri de bulion bebelusesc
1 ou
Cimbru
O foaie de dafin
Marar verde
Boia dulce

MOD DE PREPARARE
Am fiert foarte bine carnea impreuna cu morcovul, ceapa si pastarnacul cu o foaie de dafin verde.
Intre timp am taiat foarte marunt varza dulce.
Am tocat carnea cu legumele marunt si am amestecat cu oul, orezul, cimbru, marar si o lingurita de boia dulce.
Am amestecat compozitia de mai sus cu varza (in mod normal trebuia sa pun straturi dar in final tot amestecate ajungeau :)) si am acoperit cu supa de la carne si legume si cateva linguri de bulion bebelusesc si o foaie de dafin
Am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-au rumenit! La final am presat marar proaspat si au mancat cu mamaliga!
Pofta buna!