Nu este ceva complicat, si este perfecta reteta atat pentru adulti, cat si pentru copii.
INGREDIENTE
5 linguri fulgi de ovaz
2 linguri migdale
1 lingura merisoare
1 lingurita cu varf de unt
50 ml lapte
Putina vanilie
MOD DE PREPARARE
Am pus in blender migdalele si 3 linguri din fulgii de ovaz.
Le-am mixat pana am obtinut o textura de faina.
Am topit untul si l-am lasat la racit.
Am tocat marunt merisoarele si le-am pus in compozitie impreuna cu restul fulgilor de ovaz.
Am incalzit laptele putin si am pus vanilia in el.
L-am turnat treptat peste compozitie.
Apoi am turnat untul, si am bagat totul pret de 30 minute la frigider.
Am format cu lingura fursecuri, ce le-am asezat frumis pe hartie de copt.
Am bagat tava la cuptorul preincalzit 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Cand s-au rumenit usor, le-am intors si le-am lasat cat sa fie usor rumene pe ambele parti.
Pofta buna!