Nu este ceva complicat, si este perfecta reteta atat pentru adulti, cat si pentru copii.

INGREDIENTE

5 linguri fulgi de ovaz
2 linguri migdale
1 lingura merisoare
1 lingurita cu varf de unt
50 ml lapte
Putina vanilie

 

MOD DE PREPARARE

Am pus in blender migdalele si 3 linguri din fulgii de ovaz.

Le-am mixat pana am obtinut o textura de faina.

Am topit untul si l-am lasat la racit.

Am tocat marunt merisoarele si le-am pus in compozitie impreuna cu restul fulgilor de ovaz.

Am incalzit laptele putin si am pus vanilia in el.

L-am turnat treptat peste compozitie.

Apoi am turnat untul, si am bagat totul pret de 30 minute la frigider.

Am format cu lingura fursecuri, ce le-am asezat frumis pe hartie de copt.

Am bagat tava la cuptorul preincalzit 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

Cand s-au rumenit usor, le-am intors si le-am lasat cat sa fie usor rumene pe ambele parti.

Pofta buna!