CRISTINA BISTI

AUTOR FONDATOR

 

Vezi toate articolele

RALUCA GHERDAN

AUTOR

Pana sa devin mama nu aveam tragere si pricepere in bucatarie. Totul s-a schimbat odata cu diversificarea bebelinei, am vrut sa ii ofer doar mancare sanatoasa, sa ne schimbam si noi stilul alimentar si am avut noroc sa descopar Flaveur. De atunci gatesc zilnic cu mare drag si ma bucur enorm cand vad ca bebelina mananca cu pofta si cel mai important sanatos.

Vezi toate retetele

ANA MARIA PETRE

AUTOR

Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!
Un start bun în viața bebelușilor mei printr-o alimentație sănătoasă este un efect benefic și bun în viitor!
Flaveur susține o alimentație sănătoasă, iar eu iubesc asta!!!

Vezi toate retetele

DELIA CRIVAT-TOLAN

AUTOR

Gatesc de aproximativ 15 ani, dar cu ajutorul acestui site si grup am început sa gătesc si cu ingrediente pe care nu le foloseam inainte, de aceea tin sa Multumesc FLAVEUR. Rețetele mele sunt simple si delicioase si sper sa le încercați , iar bebelușii voștri sa mănânce cu poftă.

Vezi toate retetele

MELINDA MOISE

AUTOR

Despre mine nu sunt prea multe de spus, dar despre plăcerea de a găti cred ca aș putea scrie un roman!☺ Însă în primul rând aș vrea să mulțumesc copiilor mei pentru ca datorită lor mă străduiesc sa fac mâncăruri sănătoase, care sa ii ajute sa crească frumos!! Și as mai vrea să mulțumesc din suflet Mihaelei Bogar pentru că datorită ei am ajuns în grupul acesta minunat, datorită ei și vouă #iubescflaveur!

Vezi toate retetele

LILIA GHEORGHE

AUTOR

Gatesc de mult timp, dar de cand am devenit mama pot spune ca sunt indragostita de tot ce inseamna bucatarie. Incerc sa le ofer copiilor mei tot ce-i mai bun si sanatos.
Recunosc, de cand am descoperit acest site FLAVEUR, pasiunea mea pentru gatit a devenit una si mai puternica.
Va multumesc pentru tot! 😘

Vezi toate retetele

ALEXANDRA IVAN

AUTOR

Pasiunea pentru gătit o am de când ma știu (mama știe cel mai bine de câte ori se ‘impiedica’ de mine prin bucătărie sau ce ‘uragan’ lăsam, câțiva ani mai târziu). Tot raul spre bine pot spune 😄Astăzi nu concept viata fără bucătărie. Mai ales de când au apărut în viata mea, cei doi kinderi, pentru care ma simt mult mai responsabila sa le gătesc sanatos. Dar acest lucru se datorează în mare parte grupului Flaveur, unde am învațăt lucruri de care nu aveam habar, despre ingrediente de care nu auzisem și despre cât de mult contează alimentația sănătoasă în viata copilului. Îmi place sa experimentez preparate noi, iubesc dulciurile și recunosc ca am dezvoltat o obsesie pentru ele. Îmi place sa gătesc, ma relaxează, ma mobilizează, ma tine în contact cu aromele vieții. Mulțumim Flaveur ca ne ești alături și ne dezvoltam frumos, într-un mediu culinar sanatos🙂

Vezi toate retetele