INGREDIENTE
2 oua
3 linguri faina alba de grau
2 lingurite sirop de artar (optional)
1 varf de lingurita pudra de vanilie (optional)
1 mana alune de padure coapte si macinate
Merisor pentru decor (eu am hidratat inainte)
1 lingurita carob
1 lingurita ulei de masline
Unt pentru uns sau ulei de cocos

MOD DE PREPARARE

Am separat albusurile si le-am batut spuma.

Galbenusurile le-am amestecat cu uleiul de masline, siropul de artar, albusurile si am incorporat usor si faina.

Am incorporate alunele si pudra de vanilie si am omogenizat foarte bine.

Am uns vasul cu unt si am pus in el aproximativ trei sferturi din aluat.

In aluatul ramas am adaugat pudra de roscove si am amestecat bine, apoi am turnat in vas, deasupra, si am decorat cu merisor.

Am bagat la cuptorul preincalzit la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana a trecut testul scobitorii, aproximativ 30 de minute.

*Vasul folosit a fost unul mic.