INGREDIENTE
1 vanata medie
1 morcov
1 radacina de patrunjel mica
3 rosii
300 g paste fusili sau ce altceva doriti
1 ceapa
putin cimbru
MOD DE PREPARARE
Am fiert pastele cu ceapa conform instructiunilor de pe ambalaj.
Am razuit fin morcovul si radacina de patrunjel si am taiat cubulete vinetele.
Am blenduit rosiile decojite cu ceapa, si radacina de patrujel.
Am pus intr-o tigaie 3 linguri de ulei, vinetele, morcovul si sucul obtinut.
Am lasat la foc mic pana au scazut la jumatate.
Am presarat cimbru.
Am pus pastele si am mai lasat 2 minute.
Mie imi plac foarte mult „al forno”… astfel le-am bagat 15 minute sa se gratineze la cuptor.
Pofta buna!
Cum ai gratinat?
Buna Cristina!
Banuiesc ca te-am lamurit pe facebook.
Dar reiau si aici: Nu am pregatit o gratinare separata.
Este un termen utilizat si pentru rumenirea uniforma si legarea sosului efectiv cu restul ingredientelor.
Cu drag