INGREDIENTE
2 rosii medii
2 ardei micuti ( eu am folosit unul verde, unul rosu)
3 fire de ceapa verde
3 catei de usturoi
3 linguri cu varf de paste fierte conform instructiunilor
50 g piept de curcan fiert
1/2 lingurita de cimbru
1 praf de oregano
1 praf de busuioc
3 mingiute de mozzarella
1 lingurita de ulei
MOD DE PREPARARE
Am pus intr-un vas cu putina apa rosiile, ardeiul, ceapa si usturoiul si le-am pus la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie pana s-au gatit ( 35-40 minute aproximativ).
Am indepartat pielita de pe rosii, usturoi si ardei si le-am blenduit impreuna cu ceapa, condimentele si uleiul. Carnea am adaugat-o maruntita cu cutitul in sos.
Sosul format l-am amestecat cu pastele.
Am presarat mozzarella tocata si am dat totul la cuptor la 180 grade C caldura sus-jos cu ventilatie pana s-a rumenit deasupra.
Pofta buna!
Si cu pieptul ce ati facut?
Este mentionat in al doilea paragraf. L-am maruntit cu restul ingredientelor.
In functie de varsta se poate adapta textura.
Ieri spre exemplu l-am taiat cubulete.