INGREDIENTE
Blat
100g faina
100g unt topit
2 oua
150ml lapte caldut
TOPPING
300g ciuperci proaspete – dupa curatat, spalat, fiert au ramas 200g
150-200g emmental sau cascaval
Marar
MOD DE PREPARARE
Umplutura: ciupercile tocate cubulete mici le-am fiert, iar spre final am adaugat si mararul tocat, apoi le-am scurs.
Blatul: peste untul topit am turnat in ploaie faina si am amestecat, am adaugat pe rand galbenusurile si am omogenizat, apoi am pus laptele caldut si am incorporat usor.
Albusurile batute spuma tare le-am adaugat la final si am amestecat totul foarte bine.
Am pus aluatul in tava, pe hartie de copt si am bagat la cuptorul preincalzit aproximativ 25-30minute la 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.
Am scos blatul, am pus un strat de emmental razuit, ciupercile si iar emmental si l-am pus din nou la cuptor pentru cateva minute.
Pofta buna!