INGREDIENTE
conopida (3-4 buchetele)
pui (30-40 g)
2 rondele morcov
2 rondele radacina de patrunjel
1 foaie de fenicul
10-12 cm praz
1 lingurita ulei de masline
aprox 50-70 g iaurt
1/2 lingurita de unt
3 mingiute de mozzarela
Info: gramajul il adaptati in functie de varsta
MOD DE PREPARARE
Conopida, radacinoasele, 3/4 din praz si 1/2 din fenicul le-am pus intr-un vas cu uleiul si putina apa( cat sa fie jumatate acoperite) si le-am bagat la cuptor (180grade C caldura sus-jos fara ventilatie) pana s-au gatit si apa aproape s-a evaporat.
Puiul il fierbeti in 2 ape, in a doua cu restul de praz si de fenicul.
Cand este gata il blenduiti sau taiati mai mare impreuna cu feniculul (si copt si fiert), prazul tot, radacinoasele, untul si mozzarela.
Pentru baza pasati conopida cu acel putin ulei ramas si frecati pasand incontinuu cu iaurtul.
Deasupra puneti mixul de carne aromata si serviti cu drag pe bebe!