INGREDIENTE

1 lingura cu varf de cous cous din grau dur
1/2 lingurita unt
2 maini de leurda ( 2 legaturi)
1 mana stevie
30-40 g piept de curcan ( puteti inlocui si cu alt tip de carne)
10 cm praz
putin patrunjel

MOD DE PREPARARE

Am pus la aburi verdeturile ( leurda si stevia; se pot si opari 3-5 minute).

Se fierbe carnea separat in 2 ape. Apoi am fiert prazul in minim 250 ml apa.
Cand s-a gatit acesta l-am maruntit impreuna cu verdeturile si curcanul ( nu piure sau fin…mai mare am ales eu, dar adaptati in functie de bebe).

Cous cous se pune in craticioara cu untul. Cand s-a topit untul se adauga supa fierbinte de la praz si se acopera vasul pentru 15 minute.

L-am amestecat cu restul ingredientelor si l-am dat 30 minute la cuptorul incins 180 grade C caldura sus-jos fara ventilatie.

La fnal presarati patrunjelul si serviti cu drag!