INGREDIENTE
Aluat fraged
O jumatate de varza dulce
2 cepe verzi
2 linguri bulion
Marar verde
Cimbru verde
O foaie de dafin verde
O lingura ulei de masline
Chimen
Un galbenus de ou
10 mL lapte
MOD DE PREPARARE
Am pus ceapa taiata marunt (partea alba) impreuna cu uleiul si o ceasca de apa la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat am adaugat varza tocata marunt. Am completat cu apa calda din cand in cand. Cand varza era pe trei sferturi gata am adaugat bulion, marar verde, o foaie de dafin, cimbru verde si chimen si am continuat
fierberea pana a secat.
Am decupat cercuri din aluat, am adaugat compozia cu varza si apoi am sigilat cerculetele cu ajutorul unei furculite. Placintelele obtinute le-am uns cu amestec de galbenus si lapte si apoi am presarat chimen.
Am introdus in cuptorul preincalzit la 180 de grade C pana s-au rumenit!
Pofta buna!