EDENIA ȘI FLAVEUR TE INVITĂ LA CONCURS!
Gătește o rețetă EDENIA
Înscrie-te în concurs postând o imagine cu preparatul tău
Și poți câștiga premiul oferit de EDENIA!
Fiecare participant poate participa cu un număr nelimitat de postări, însă poate câștiga o singură dată în concurs!
1) GĂTEȘTE O REȚETĂ EDENIA
Puteți găti oricare dintre rețetele din lista de mai jos! Cu oricare dintre aceste rețete vă puteți înscrie în concurs!
Rețetele cu puii Edenia:
Rețetele cu legumele Edenia:
Rețetele cu peștele Edenia:
Rețetele cu fructe Edenia:
2) ÎNSCRIE-TE ÎN CONCURS POSTÂND O IMAGINE CU PREPARATUL TĂU
Pentru a te înscrie în concurs trebuie doar să creezi o postare pe grupul Facebook „Bebeluși – diversificare și rețete Flaveur” în perioada 13 decembrie – 19 decembrie 2021.
Fiecare postare trebuie să conțină, pe lângă fotografia proprie a preparatului realizat de tine:
I) link-ul rețetei Flaveur utilizată;
II) hashtag-ul campaniei. Fără acesta scris corect postările nu pot fi identificate.
#retetaEDENIA
3) ȘI POȚI CÂȘTIGA PREMIILE OFERITE DE EDENIA
Dacă îndeplinești condițiile de participare ești înscris în tragerea la sorți în urma căreia poți câștiga unul din cele 3 (trei) premii oferite de Edenia, fiecare premiu constând într-un set de 3 farfurii SAND.
Imaginea este cu titlu de prezentare.
Premiile concursului sunt oferite de EDENIA, partenerul Flaveur ale cărui produse le utilizăm cu drag in rețetele Flaveur:
Legumele Edenia sunt culese in perioada de maturitate maxima, atunci cand aroma si culoarea sunt perfecte.
Congelate rapid la temperaturi foarte scazute, individual, chiar bob cu bob, legumele simple sau amestecurile sunt disponibile pe toata perioada anului.
Coqulet de Bretagne si Poulet Jaune Fermier d’Auvergne sunt pui ce provin de la ferme din Franta, din zone renumite pentru mediul favorabil si pentru felul in care cresc pasarile. Aceste ferme sunt verificate de institutii specializate si atestate prin certificate renumite.
Pui sunt congelati rapid si ambalati in conditii sigure si sunt reconoscuti pentru gustul autentic.
Filetat si congelat in ziua capturii, pestele Edenia este 100% natural, fara aditivi sau conservanti.
Congelarea se face rapid, la temperaturi foarte joase, bucata cu bucata, pentru a pastra gustul autentic si textura ferma a fileului de peste. Gama Edenia contine specii de peste renumite la nivel international.
Congelate și ambalate în porții individuale, mixurile de fructe Edenia sunt soluția perfecta pentru o doză rapida de vitamine.
Mixurile de fructe Edenia sunt o variantă ușoară și rapidă pentru persoanele ce vor sa adopte un stil de viață mai sănătos și să-și eficientizeze timpul la maxim.
1. Concursul este oferit de Edenia și Flaveur, întreaga responsabilitate a organizării concursului aparținând Flaveur.
2. Concursul de desfășoară în grupul Facebook „Bebelusi – diversificare si retete Flaveur” iar înscrierea în concurs se poate face printr-o postare pe grup în care se prezintă un preparat propriu realizat după una dintre rețetele Edenia menționate în pagina de concurs.
3. Înscrierea în concurs a unui participant este considerată validă în urmatoarele condiții:
(a) se prezintă o fotografie proprie a preparatului realizat,
(b) se precizează cu link rețeta Flaveur folosită,
(c) se folosește hashtag-ul #retetaEDENIA.
4. Fiecare participant poate participa cu un număr nelimitat de postări însă poate câștiga o singură dată în concurs.
5. Înscrierile de concurs se pot face de luni 13 decembrie 2021 de la ora 10:00 până inclusiv duminică 19 decembrie 2021 ora 24:00.
6. Actualii sau foștii angajați ai organizatorilor și rudele acestora nu se pot înscrie în concurs.
7. Participanții care folosesc poze copiate de pe internet sau care trișează sunt excluși din concurs.
8. Preparatele care nu sunt gătite în mod corespunzător pentru copii nu sunt înscrise în concurs.
9. Premiile concursului sunt in număr de 3 (trei) și sunt oferite de către Edenia, fiecare premiu constând într-un set de 3 farfurii SAND.
10. Lista participanților înscriși în mod valid în concurs este publicată pe aceasta pagină luni 20 decembrie 2021, iar extragerea la sorți, desemnarea câștigătorilor și transmiterea premiilor va avea loc în perioada 20 decembrie 2021 – 21 ianuarie 2022.
11. Desemnarea câștigătorilor va fi făcută prin tragere la sorți cu ajutorul platformei www.random.org, fiind publicate print screen-urile extragerii.
12. Câștigătorii premiilor acestui concurs vor furniza în mod privat administratorilor Flaveur toate datele de identificare necesare transmiterii premiului.
13. Livrarea premiului către câștigătorul concursului va fi făcută de către Edenia printr-un serviciu de curierat sau prin Poșta Română doar pe teritoriul României în perioada 20 decembrie 2021 – 21 ianuarie 2022..
1 – Ionela Borcan
2 – Monica Gabriela Manescu
3 – Monica Gabriela Manescu
4 – Keresztesi Hajnal
5 – Livia Nicoleta
6 – Ionela Borcan
7 – Keresztesi Hajnal
8 – Cosmina Tar
9 – Cosmina Tar
10 – Monica Gabriela Manescu
11 – Monica Gabriela Manescu
12 – Ionela Borcan
13 – Monica Gabriela Manescu
14 – Keresztesi Hajnal
15 – Monica Gabriela Manescu
16 – Monica Gabriela Manescu
17 – Monica Gabriela Manescu
18 – Monica Gabriela Manescu
19 – Indira Murat-Mustafa
20 – Cosmina Tar
21 – Anca Crînganu
22 – Alina Rebela
23 – Alina Rebela
24 – Alina Rebela
25 – Alina Rebela
26 – Livia Nicoleta
27 – Alina Rebela
28 – Alina Rebela
29 – Monica Gabriela Manescu
30 – Ioana-Cristina Artene
31 – Monica Gabriela Manescu
32 – Monica Gabriela Manescu
33 – Indira Murat-Mustafa
34 – Anca Crînganu
35 – Alina Rebela
36 – Alina Rebela
37 – Ionela Borcan
38 – Ionela Borcan
39 – Monica Gabriela Manescu
40 – Monica Gabriela Manescu
41 – Livia Nicoleta
42 – Monica Gabriela Manescu
43 – Filip Mihaela-Elena
44 – Cosmina Tar
45 – Szabo Oana-Alexandra
46 – Monica Gabriela Manescu
47 – Szabo Oana-Alexandra
48 – Cernat Oana Daniela
49 – Cernat Oana Daniela
50 – Monica Gabriela Manescu
51 – Livia Nicoleta
52 – Livia Nicoleta
53 – Indira Murat-Mustafa
54 – Livia Nicoleta
55 – Filip Mihaela-Elena
56 – Alina Rebela
57 – Alina Rebela
58 – Indira Murat-Mustafa
59 – Ana Maria Dobrogeanu
20 – Cosmina Tar
12 – Ionela Borcan
16 – Monica Gabriela Manescu